ESPECIAL PREINSCRIPCIÓ EN 24 HORES EN EL TEU WEB!

Un recorregut virtual 360è és una eina molt potent per al seu web, mostrar als pares les seves instal·lacions tal com són generen molta confiança en ells.

Un producte que permet als pares interactuar amb la web del col·legi, les nostres visites virtuals se'ls poden afegir, imatges, vídeos, formularis, links directes a la zona del seu web que desitgin.

La fotografia esfèrica ens submergeix en una visió completa de qualsevol espai. Les visites 360è formen part dels criteris de posicionament que Google empra per a establir el seu rànquing. A nivell SEU, és una excel·lent opció per a augmentar les visites en el lloc web.

La combinació que els oferim de Visita virtual 360è al costat d'un reportatge corporatiu, és sens dubte una solució fantàstica per a la comunicació visual del col·legi.

Posa't en contacte amb nosaltres i comença a gaudir ja de una visita virtual en el teu web, la podràs incloure en el teu web amb un codi que et lliurarem.

Veient la nostra situació actual aquest producte s'ha convertit en "ESSENCIAL" per al seu web, li permetrà oferir una jornada de portes obertes 24h/7d.  

Reportatge + Visita virtual= la millor combinació
En 24 hores
Compatible amb tots els dispositius
Més trànsit al teu web

10 ANYS FEM PANORÀMIQUES